MDF Standaard

Lichte MDF van hoge kwaliteit voor gebruik in droge omstandigheden. De plaat heeft een harde en glad geschuurde, fijne oppervlakte. Geschikt voor industriële verwerking van binnenhuisinrichting tot meubelproductie toe. Kan veredeld worden met papier, melamine, laminaat of lak. Het bestaat voor 100% uit naaldhout en heeft geen grove vezels in de oppervlakte. De plaat is zeer goed freesbaar en heeft een lage formaldehyde-emissie (E1 klasse).

Gebruik van het product

De plaat dient in serviceklasse 1 toegepast te worden (beperkingen in temperatuur en omringende luchtvochtigheid) en kan enkel gebruikt worden in de biologische risicoklasse 1 van EN 335-3. De platen moeten beschermd worden tegen elk direct contact met water. Opslag moet vlak gebeuren, op een pallet of met een voldoende aantal dwarsbalken. Platen niet rechtop opslaan, tenzij grondcontact kan vermeden worden. Onder invloed van veranderende vochtomstandigheden zal de plaat uitzetten of krimpen. Gebruik geschikte werktuigen om te zagen, frezen en boren.

Toepassing

MDF-platen zijn geschikt voor toepassingen binnenshuis, zoals wandbekleding en het vervaardigen van meubels.

Bewerking

MDF heeft een glad, dicht oppervlak en is daardoor ideaal om te schilderen, te lakken te beitsen en te fineren. De platen zijn eenvoudig te bewerken en splijten en splinteren niet. Zagen, frezen, profileren en boren is geen enkel probleem.

Artikel omschrijving Prijs Prijs per eenheid  
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A