Lossen op hoogte

Het lossen op hoogte valt onder verticaal transport: het hijsen, heffen en werken met een hoogwerker. 
Voor het transport op hoogte is Goedkoop Bouwmaterialen een samenwerking aangegaan met een professionele partij, te weten Verschoor. 
Verschoor is een bedrijf dat zich al veertig jaar bezig houdt met alle vormen van horizontaal en verticaal transport. 
Het maakt dus niet uit waar en op welke hoogte u uw materialen bezorgd wilt hebben, want Goedkoop Bouwmaterialen regelt het allemaal voor u.

Zaagopdrachten op maat

In al onze vestigingen (Almere, Duivendrecht, Sassenheim en Delft) is een eigen zagerij aanwezig, waar wij alle soorten hout in het door u gewenste formaat zagen. De zagerijen beschikken zowel over een wandzaag als een afkortbank. In enkele gevallen schakelt Goedkoop Bouwmaterialen een derde partij in om uw zaagwerk te verzorgen. 

Heeft u een zaagopdracht voor ons?
Al uw zaagopdrachten kunt u per e-mail doorgeven aan onze verkoopafdeling, verkoop@ggoedkoop.nl. Vermeld daar op zijn minst de volgende gegevens bij: houtsoort, dikte, lengte, breedte en aantal. U kunt uw zaagopdracht uiteraard ook doorgeven bij de afhaalbalie in één van de vestigingen. 

Kosten
De kosten voor een zaagopdracht variëren van een enkele zaagsnede tot en met een grote zaagklus van enkele dagen. Grote opdrachten worden dan ook eerst aan u geoffreerd, waarna u een getekende versie retour stuurt voor akkoord. 

Levertijd
Afhankelijk van de grootte van uw zaagopdracht, wordt een levertijd met u afgesproken. Een enkele zaagsnede is in de meeste gevallen direct mogelijk.

Gronden en bewerken naar wens

Bij Goedkoop Bouwmaterialen staat de klant centraal. Dat betekent dat wij graag aan al uw wensen willen voldoen. Wilt u bijvoorbeeld uw hout of plaatmateriaal alvast laten voorbewerken en/of van een grondverflaag laten voorzien? Dat kan! Bewerkingen als boren, frezen, schaven en profileren zijn allemaal mogelijk. Met het uitbesteden van deze voorbereidende werkzaamheden bespaart u uzelf een hoop werk.

Het gewenste maatwerk kunt u uiteraard doorgeven bij het plaatsen van uw order via onze verkoopafdeling. Al gaat de voorkeur er wel naar uit, zeker bij grote maatwerkopdrachten en om eventuele fouten te voorkomen, om deze per e-mail aan te vragen. Alle details met betrekking tot een maatwerkopdracht kunt u mailen naar verkoop@ggoedkoop.nl.