Zaagopdrachten op maat

Onze vestigingen beschikken allemaal over een zagerij, met een wandzaag en afkortbank. In Sassenheim hebben wij onze afdeling Machinale ondergebracht. Hier kunnen wij met onze CNC machine en opdeelzaag maatwerk tot in het kleinste detail voor u realiseren. Hout- en plaatmateriaal wordt snel en uiterst nauwkeurig tot elk gewenste afmeting gezaagd en/of gefreesd. Hiermee besparen wij u tijd en werk in uw productieproces.

Plaatsen van een zaagopdracht
Uw zaagopdracht kunt u per e-mail doorgeven aan onze verkoopafdeling, verkoop@ggoedkoop.nl. Gebruik hiervoor het invulformulier. Zo weet u zeker dat u alle benodigde informatie aanlevert. Voor een exacte afstemming nemen wij uiteraard na ontvangst van het formulier nog persoonlijk contact met u op. U kunt uw zaagopdracht uiteraard ook doorgeven bij de afhaalbalie in één van de vestigingen. 

        Download Formulier

Kosten
De kosten voor een zaagopdracht variëren van een enkele zaagsnede tot en met een grote zaagklus van enkele dagen. Grote opdrachten worden dan ook eerst aan u geoffreerd, waarna u een getekende versie retour stuurt voor akkoord. 

Levertijd
Afhankelijk van de grootte van uw zaagopdracht, wordt een levertijd met u afgesproken. Een enkele zaagsnede is in de meeste gevallen direct mogelijk.

Lossen op hoogte

Het bezorgen van orders gebeurt vanuit ons Logistiek Centrum in Sassenheim. Hiervoor gebruiken wij ons eigen wagenpark, met vaste chauffeurs. Zo bieden wij ook op dit bedrijfsonderdeel betrouwbaarheid, kundigheid en continuïteit. Voor lossen op hoogte met de kraan (tot 30 meter) zetten wij vaste partners in en kunnen wij voor deze specialistische dienst de kwaliteit én veiligheid garanderen. 

Gronden en bewerken naar wens

Bij Goedkoop Bouwmaterialen staat de klant centraal. Dat betekent dat wij graag aan al uw wensen willen voldoen. Wilt u bijvoorbeeld uw hout of plaatmateriaal alvast laten voorbewerken en/of van een grondverflaag laten voorzien? Dat kan! Bewerkingen als boren, frezen, schaven en profileren zijn allemaal mogelijk. Met het uitbesteden van deze voorbereidende werkzaamheden bespaart u uzelf een hoop werk.

Het gewenste maatwerk kunt u uiteraard doorgeven bij het plaatsen van uw order via onze verkoopafdeling. Al gaat de voorkeur er wel naar uit, zeker bij grote maatwerkopdrachten en om eventuele fouten te voorkomen, om deze per e-mail aan te vragen. Alle details met betrekking tot een maatwerkopdracht kunt u mailen naar verkoop@ggoedkoop.nl.